Akik látogatják a blogomat, egészen biztosan észrevették már, hogy egy őrült kultúra kedvelő csapat tagja lettem az év elején, akikkel közösen egy online magazint csinálunk. Ez volt az Olvassbele – Kultúrakirakat:http://www.olvassbele.hu/
Az alapító, szerkesztő Boros Ágota tragikus halála miatt egy időre az http://olvassbeleblog.freeblog.hu/ oldalra kényszerültünk. Most azonban megtaláltuk a helyünket.
A szerkesztők üzenete:
"Kedves Barátaink,

Köszönjük türelmeteket és hűségeteket, hogy az »Olvassbele – A kultúrakirakat« oldalt követtétek ide, csak átmenetinek szánt honlapjára.

Az Olvassbele hamarosan új domain-címen lesz megtalálható. Hogy könnyű legyen rászokni, keveset változtattunk rajta:

WWW.OLVASSBELE.COM

Legfrissebb írásaink már ezen az új oldalon olvashatók, a korábbiakat várhatóan csak az év végéig találjátok meg a régi címen, helyen. A tartalom folyamatosan kerül át az olvassbele.com oldalra. A változások azonban nem érintik az alapító, Boros Ágota szerkesztési elveit: arról írunk, amiről magunk is olvasni szeretnénk. Csak jó minőséget kínálunk, minden műfajban, minden írással.

Mindazoktól, akik kedvelnek bennünket, azt kérjük: terjesszék baráti körükben a változás hírét, mert senkit nem akarunk Olvassbele nélkül hagyni. Az átmeneti időszakban pedig látogassátok valamennyi oldalunkat.

Üdvözlettel

Bedő István főszerkesztő
Szeifert Natália szerkesztő”
Amint ti is látjátok, a régi írásaim új helyre kerülnek. Folyamatosan aktualizálni fogom a blogomon is az egyes recenzióim elérhetőségét.

Itt azonban egy hasznos link, ahol együtt találhatjátok mindazt, amit őrült kultúrafaló kedvemben összehordtam már az olvassbele segítségével.

http://olvassbele.com/tag/jeges-varga_ferenc/

Rajta hát! Olvassatok továbbra is engem és az olvassbelét!